Rosa Fashion Outlet respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij registreren enkel de gegevens die nodig zijn voor onze dienstverlening. Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar door u geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven.

Wat registreren wij?

Voor het uitvoeren van opdrachten en bestellingen registreren wij van onze klanten; naam (evt. bedrijfsnaam), adres, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en de bestelling of opdracht zelf. Uw telefoonnummer wordt alleen gebruikt voor de levering of als er problemen zijn met de bestelling. Uw e-mailadres wordt uitsluitend intern gebruikt en wordt nooit voor commercieel gebruik verstrekt aan derden. Wij gaan niet na wie welk ip-nummer op welk moment gebruikt en wij herleiden deze gegevens absoluut niet tot uw persoon. De persoonsgebonden gegevens slaan wij voornamelijk op voor een optimale verwerking van uw bestelling. Uw geboortedatum vragen wij voor statistische doeleinden en om ons assortiment beter aan te passen aan ons klantenbestand. De geboortedatum is echter niet verplicht en hoeft u dus niet in te vullen. Verder worden bezoeken aan de website voor statistische doeleinden geregistreerd, deze zijn niet persoonsgebonden.
Rosa Fashion Outlet registreert geen bijzondere persoonsgegevens, met betrekking tot bijvoorbeeld godsdienst, gezondheid, seksuele geaardheid, afkomst, politieke voorkeur en dergelijke.

Wat doen wij met de gegevens?

Klantgegevens worden enkel gebruikt voor het uitvoeren van en voor communicatie over opdrachten en bestellingen. Klantgegevens worden nooit aan derden verstrekt als dit niet noodzakelijk is voor de uitvoering van opdrachten en bestellingen. Zo moeten naam, adres en email adres worden doorgegeven aan onze verzendservice MyParcel partner van vervoerder PostNL. Afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode worden de adresgegevens ook doorgegeven aan onze Payment Service Provider Icepay, en voor achteraf betalingen aan AfterPay. De zo doorgegeven gegevens mogen door onze dienstverleners alleen worden gebruikt om hun taak te vervullen.

De website wordt gehost door Hosting2go. Al onze gegevens worden veilig opgeslagen op een server in een datacenter in Nederland. Alleen een beheerder van Rosa Fashion Outlet en medewerkers van Hosting2go hebben toegang tot de informatie op de server.

Nimmer zullen wij gegevens voor commerciële doeleinden aan derden verstrekken.

Toegang tot uw gegevens.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien. U heeft de mogelijkheid om de gegevens die u op onze site hebt ingegeven te allen tijde op te vragen. Ga naar uw account en klik op 'Mijn Persoonsgegevens'. Klik op ‘Mijn data exporteren’ om automatisch een kopie van uw persoonsgegevens te downloaden in een PDF- of CSV-bestand.

Verzoeken tot rectificatie & verwijdering.

U hebt het recht om alle persoonlijke informatie op de pagina ‘Mijn account’ te wijzigen. In geval van vragen over de rectificatie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina. We zullen uw verzoek bespreken en u zo snel mogelijk antwoorden.

Daarnaast kunt u zich uitschrijven voor mailings.

Hoe worden uw gegevens beschermd?

Uw gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers beschermd door firewalls en antivirussoftware.

We hebben technische en organisatorische maatregelen getroffen om de beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens te beschermen tegen onopzettelijk verlies en ongeautoriseerde toegang, gebruik, wijziging of openbaarmaking.

Gezien de inherente kenmerken van internet kunnen we de optimale beveiliging van informatie die via dit netwerk wordt uitgewisseld niet garanderen.

We streven ernaar om uw gegevens te beschermen, maar kunnen de absolute veiligheid van de informatie die naar onze website wordt verzonden niet garanderen.U gaat ermee akkoord dat u uw gegevens op eigen risico verstrekt.

We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet naleven van privacy-instellingen en beveiligingsmaatregelen die op onze Website worden geïmplementeerd.

Als zodanig gaat u ermee akkoord dat de beveiliging van uw informatie eveneens uw verantwoordelijkheid is. Het is bijvoorbeeld uw plicht om uw wachtwoord geheim te houden, zodat u zich kunt aanmelden bij uw gebruikersaccount. Maak het niet bekend aan derden. Wees voorzichtig wanneer u informatie over openbare delen van de website openbaar maakt. Ze kunnen worden geraadpleegd door elke gebruiker van de website.

Heeft u klachten over hoe wij met uw gegevens omgaan dan mag u natuurlijk altijd een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Nieuwsbrieven.

Wanneer u uzelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief dan word uw e-mailadres door ons bewaard voor de looptijd van het abonnement. U kunt zich te allen tijde afmelden voor elk van onze nieuwsbrieven. Hiervoor staat in elke nieuwsbrief een duidelijke en voordehand liggende manier vermeld. Mocht u er via de betreffende manier niet in slagen om uw abonnement te beëindigen dan kunt u ons bij uitzondering schriftelijk op de hoogte stellen.

Cookies.

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. Rosa Fashion Outlet gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het winkelen bij Rosa Fashion Outlet geen cookies ontvangt.
Cookies zijn ongevaarlijk voor uw computer. Cookies kunnen de volgende acties absoluut niet uitvoeren: cookies kunnen geen virussen overbrengen, cookies kunnen geen gegevens van de harde schijf uitlezen. Uw e-mailadres kan door het gebruik van cookies niet gelezen worden. Er kunnen niet ongemerkt e-mails verstuurd worden. Cookies kunnen niet door andere webservers uitgelezen worden.

Ons adres:

Rosa Fashion Company
Heijtsveld 10
5421GP Gemert